WORD VRIJWILLIGER, STEUN DE KUNST!

Draag jij de kunst een warm hart toe en wil je meehelpen met de realisatie van het Symposion? Als Symposion zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers en mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor de kunst.

Wat & wie zoeken we?

Kunstenaars & galeriehouder
We zoeken nadrukkelijk de samenwerking en bieden ruimte aan idee├źn die passen binnen onze visie. Heb je een idee waarmee je wilt bijdragen aan het Symposion? Laat het ons weten.

Werkgroep
Deelnemen aan de werkgroep? Jij bent samen met andere vrijwilligers het creatieve brein en degene die de symposion machine draaiende houd. Zo zorgen we er samen voor dat het Symposion er komt. We hebben allerlei expertise nodig dus aarzel niet en bel of mail.

Suppoost
Je bent gastvrouw/-heer tijdens de openingstijden van exposities en je begeleidt mensen. Je geeft bezoekers toegang tot de expositie en geeft hen uitleg als ze hier om vragen. Als suppoost kom je heel veel verschillende mensen tegen en je leert zelf veel over de actuele zaken die op het gebied van cultuur en kunst leven. Je bent het eerste gezicht van het Symposion.